Overlay

Nicolae Stoian


SENSEI NICOLAE STOIAN 4 DAN, MULTIPLU CAMPION EUROPEAN

Sensei Nicolae Stoian, multiplu campion european si internaținal de Karate Kyokushin și-a numit academia de arte marțiale și kickboxing Iron Fist, fiind inspirat de numele pe care l-a primit el însuși la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin din 2011. Atunci, oficialii japonezi l-au numit Pumnul de Fier / Iron Fist, datorită forței incredibile a loviturilor sale.

Dar artele marțiale, așa cum sensei Nicolae Stoian îți va demonstra prin rigurozitatea fiecărui antrenament, nu te învață doar cum să lovești ci, mult mai mult de atât. Te învață să perseverezi, chiar dacă astăzi poate ai înregistrat o înfrângere. Te obișnuiește să faci pasul în afara zonei de confort încă de la o vârstă fragedă și îți construiește încrederea în sine, pe care doar confruntarea cu propriile limite ți-o poate da. 

În același timp, practicarea de Karate Kyokushin sau Ichigeki Kickboxing îți va crește disciplina și capacitatea de concentrare – ambele condiții de nelipsit pentru atingerea succesului, fie că vorbim despre sport sau, mai departe, despre o carieră profesională. La Iron Fist Academy nu vei face doar sport, ci vei găsi inspirație, modele de viață și curajul de a persevera pentru atingerea de obiective ambițioase.

Scroll Up